Соопштение за бруцоши

Објавено: септември 29, 2020

Почитувани бруцоши,

На 1.10. и 2.10.2020 година ќе бидат организирани денови за ориентација на новозапишаните студенти на ФЕИТ. За да се испочитуваат протоколите за заштита од вирусот Covid 19 и да се избегне групирање на голем број студенти, настанот ќе се одвива во четири термини, според следниов распоред:

ДатумПочетокСтудиска програма на која сте запишани
1.10.202010 часотЕАОИЕ и ЕЕС
1.10.202012 часотКТИ
2.10.202010 часотЕЕУМ, КХИЕ и ТКИИ
2.10.202012 часотКСИАР

Ве покануваме да присуствувате на овој настан, на кој ќе ви бидат доделени индексите, ќе имате можност да ги разгледате просториите на факултетот, а од постарите колеги ќе добиете многу корисни информации поврзани со студентскиот живот на ФЕИТ.

Настанот ќе се одвива во Амфитеатарот на ФЕИТ. Местата за седење се означени со броеви, при што е водена сметка за запазување растојание од 2m. Во табелите дадени подолу, покрај вашето име може да го најдете бројот на клупата  на која сте распоредени.

Наставата во зимскиот семестар од учебната 2020/21 ќе започне на 5.10.2020 година, за што ќе следуваат подетални информации.

 Четврток, 1.10.2020 во 10:00 часот, Амфитеатар на ФЕИТ
IDПрезиме и имеСтудиска програмаБрој на место
84371Абдулаи СемиЕАОИЕ1
82649Ангеловски НенадЕАОИЕ2
78945Ацковски АндрејЕАОИЕ3
82660Бегов КостадинЕАОИЕ4
80586Вуковиќ ТеодораЕАОИЕ5
79551Ѓорѓиева ВикторијаЕАОИЕ6
82876Давчевски ДаворЕАОИЕ7
84482Даиловски ЖаркоЕАОИЕ8
81749Данаиловска ЕлеонораЕАОИЕ9
78926Довлев ФилипЕАОИЕ10
81529Јанков ЈаниЕАОИЕ11
79022Јовановска КристинаЕАОИЕ12
83559Колевска АндреаЕАОИЕ13
79259Котевски АндрејЕАОИЕ14
82427Кузманоска НадицаЕАОИЕ15
79755Михајлоска ИнаЕАОИЕ16
82248Павлов ВасилЕАОИЕ17
80474Павлова ЕленаЕАОИЕ18
81436Паневска ЈанаЕАОИЕ19
81893Петковска ЈанаЕАОИЕ20
79910Петрушева МаријаЕАОИЕ21
83632Русевски КонстантинЕАОИЕ22
82743Серафимовски ЃорѓиЕАОИЕ23
81892Сиљаноска ВикторијаЕАОИЕ24
83166Спасовска СандраЕАОИЕ25
80595Стојанов СтефанЕАОИЕ26
80665Стојкова ЛазараЕАОИЕ27
81044Филипашиќ МартаЕАОИЕ28
80399Михаела АндрејевскаЕЕС29
81671Даилоски КристијанЕЕС30
83031Зафировски КирилЕЕС31
82385Зоксимоски ЛеонЕЕС32
83151Исаковски ЈованЕЕС33
81306Јовановски ДаниелЕЕС34
84124Лазов МартинЕЕС35
85572Лучиќ MajaЕЕС36
82644Марковски СтефанЕЕС37
80277Томашевски ФилипЕЕС38
81912Ушинов АнтонЕЕС39
80737Цветковска МеланиЕЕС40

 

Четврток, 1.10.2020 во 12:00 часот, Амфитеатар на ФЕИТ
IDПрезиме и имеСтудиска програмаБрој на место
84405Албанов МихајлоКТИ1
79868Анѓелевска МаријаКТИ2
78935Атанасоски ДавидКТИ3
83539Бихорац МерисКТИ4
82588Ванчов ЛазарКТИ5
82519Давчевска РозетаКТИ6
79257Димишков ЕмаКТИ7
80036Иванов СтефанКТИ8
80407Игнатов МартинКТИ9
80013Илијоска МаријаКТИ10
79275Јакимовска МагдаленаКТИ11
78939Јованова РадицаКТИ12
78949Јовановиќ МаријаКТИ13
81047Јовановски ИванКТИ14
82497Јовановски ДраганКТИ15
79134Каралиева МатеаКТИ16
80703Китановска МаријаКТИ17
79236Колеци АлдинКТИ18
81835Кормушоска ЕленаКТИ19
79140Котевска ИванаКТИ20
80442Крстевска АнаКТИ21
83191Кршинар СараКТИ22
80770Мерџановски ДушанКТИ23
80882Наумовска БисераКТИ24
79609Несторовска АнгелаКТИ25
79751Николовска СимонаКТИ26
81962Павлеска СтефаниКТИ27
81955Петковска МартинаКТИ28
82632Петковска ТијанаКТИ29
81695Петрушевска ТеодораКТИ30
82362Петрушевска МиленаКТИ31
83390Поповски ХристијанКТИ32
79553Поптодорова СараКТИ33
83185Ристов АнгелКТИ34
80700Светозревиќ МилаКТИ35
83244Селим МарселКТИ36
79085Спасовска АнастасијаКТИ37
81211Спировски МатејКТИ38
82728Стојанов СтефанКТИ39
82521Цацаноски МаркоКТИ40
78943Цветанов АлександарКТИ41

 

Петок, 2.10.2020 во 10:00 часот, Амфитеатар на ФЕИТ
IDПрезиме и имеСтудиска програмаБрој на место
82810Донева АнастасијаЕЕУМ1
81981Јанакиевски ДавидЕЕУМ2
81644Манчевска ИванаЕЕУМ3
82771Гајдарџиски БојанЕЕУМ4
80042Јаневски ВасилЕЕУМ5
82615Ташков ДаркоЕЕУМ6
83014Талевски ЈованЕЕУМ7
84438Терзијанова ТеодораЕЕУМ8
81310Чаловски АлександарЕЕУМ9
82350Мартин АлексовскиКХИЕ10
82179Симеон АлексовскиКХИЕ11
79471Димовски ПетарКХИЕ12
81851Ева КостоваКХИЕ13
78934Ване МирчевКХИЕ14
83241Нашков РистеКХИЕ15
84078Слободан НеделковскиКХИЕ16
83246Стефан НиколовскиКХИЕ17
80729Орешкова МагдаленаКХИЕ18
80212Милан ПатлиџанковскиКХИЕ19
82314Петковски ФилипКХИЕ20
82040Филип ПетковскиКХИЕ21
81670Петров МаркоКХИЕ22
80689Дарко ПетровскиКХИЕ23
81144Самарџиева КамелијаКХИЕ24
80550Дарио СтојчевскиКХИЕ25
80662Тасева ЕленаКХИЕ26
80774Темелкова МаријаКХИЕ27
83655Дамјан ТодоровскиКХИЕ28
82230Јосифовски ГоранТКИИ29
84420Костадинов КирилТКИИ30
81402Ложанкоска ТеодораТКИИ31
81476Мишовски АлександарТКИИ32
79630Трајкоска КристинаТКИИ33
83009Стефановски НиколаТКИИ34
78983Стоимировски ДавидТКИИ35
79785Пислевски СтефанТКИИ36
81468Вржалковски ДамјанТКИИ37
82349Богоевска НаташаТКИИ38
80971Груевски АлександарТКИИ39
81118Алексоски РобертТКИИ40
81895Домазетовски СтефанТКИИ41
83236Величковска ЕваТКИИ42

 

Петок, 2.10.2020 во 12:00 часот, Амфитеатар на ФЕИТ
IDПрезиме и имеСтудиска програмаБрој на место
79216Алексоска СтефаниКСИАР1
84323Билјановски СлавкоКСИАР2
79832Божиноски ВикторКСИАР3
79441Бошковска СараКСИАР4
81549Бучи БесјанаКСИАР5
81453Велиновски МиланКСИАР6
80686Видановска ЈанаКСИАР7
81984Гвероски НиколаКСИАР8
79926Георгиева МагдаленаКСИАР9
81872Гугучески ДимитарКСИАР10
79435Димеска ДејанаКСИАР11
83207Димитриевски РадеКСИАР12
84484Додевски АлександарКСИАР13
81178Ѓорѓиевска ХристинаКСИАР14
81313Заткоска ЕваКСИАР15
78854Ивановски АлексејКСИАР16
81786Исмаили ИбрахимКСИАР17
81011Јакимовиќ ИванаКСИАР18
80508Јанески МартинКСИАР19
82900Јовановски ТеодорКСИАР20
80035Китановски ВладимирКСИАР21
84507Кметовски МаркоКСИАР22
84149Крстевски СтефанКСИАР23
81345Лазев АлександарКСИАР24
82072Миленкоски ХристијанКСИАР25
83216Митовска ЕмилијаКСИАР26
78966Митрева ВикторијаКСИАР27
81240Митрева СимонаКСИАР28
82740Мицевски ПавелКСИАР29
82634Олтовски ДавидКСИАР30
79794Павлеска РенатаКСИАР31
83780Стаменковиќ ВладимирКСИАР32
79506Стевковска МихаелаКСИАР33
82157Строимановски ДавидКСИАР34
84422Томевска КатеринаКСИАР35
81498Томова ЕленаКСИАР36
83910Трајковска ИвонаКСИАР37
82439Фотевски НиколаКСИАР38
80510Цветкоски ДимитарКСИАР39