ОДРЖАНА ОНЛАЈН КОНФЕРЕНЦИЈА „Higher Education – Common Values, Competencies and Sustainable Development“

Објавено: мај 15, 2020

На 12 мај 2020 година, се одржа еднодневна онлајн конференција со наслов „Higher Education – Common Values, Competencies and Sustainable Development“. Факултетот за електротехника и информациски технологии, покрај техничката поддршка за реализиација на настанот, даде придонес кон конференцијата и со учество на дел од својот кадар и студенти. Според деканот на ФЕИТ, професор д-р Димитар...