ITU Centre of Excellence elearning курс: „Future Broadband Internet, Cloud Computing and Internet of Things”

Датум на настан: 26.05.2020

  26 мај – 22 јуни 2020   International Telecommunication Union (ITU) Centre of Excellence (CoE) на ФЕИТ во Скопје организира elearning курс на тема „Future Broadband Internet, Cloud Computing and Internet of Things” од 26 мај до 22 јуни 2020 година, во рамките на ITU Centre of Excellence мрежата за регионот на Европа, при...