Дигитално Мени – национални победници на “Generation Unlimited” натпреварот за дигитална инклузија

Објавено: мај 30, 2020

Тимот Mind Benders со нивното решение Дигитално Мени се национални победници и продолжуваат во глобалниот „Generation Unlimited” натпревар! Таму заедно со останатите проекти од 41 земја, ќе се натпреваруваат за дополнителна поддршка од глобалните партнери на UNICEF! Тимот Mind Benders е составен од двајца студенти на ФЕИТ: Марија Чаушевска и Дамјан Златинов, Ивона Миланова (дипломиран...