Покана за Виртуелен саем за практикантство

Објавено: април 14, 2022

Виртуелниот саем за практикантство кој ќе се одржи од 16-ти до 18-ти мај има за цел да ги поврзе студентите и дипломците со компаниите за пракса. Линк за пријавување и повеќе информации: https://vfair.bintern.com...