Обука за дигитален маркетинг

Објавено: октомври 17, 2022

Сертификати: ECDL и ФЕИТ Број на слушатели: од 10 до 20 по термин Промотивна Цена: 369 € во денарска против вредност на три рати Обуката за дигитален маркетинг организирана од Центарот за доживотно учење при ФЕИТ им овозможува на слушателите стекнување познавања на главните концепти и вештини на дигиталниот маркетинг, како што се создавање на веб-присуство,...