Почна јубилејната Студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој – СКЕЕОР

Објавено: октомври 26, 2022

Денеска беше отворена јубилејната десетта студентска Конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој, на која во наредните четири дена ќе бидат презентирани научни трудови од студенти, предавања на професори и презентации на компании.  Годинава на конференцијата присуствуваат 30 учесници од Северна Македонија, Косово и од Србија кои ќе презентираат 20 трудови. Истакнувајќи го значењето на...