Инфо за бесплатен пристап до Емитер

Објавено: октомври 14, 2022

Почитувани студенти и колеги, Ве известуваме дека соработката помеѓу ФЕИТ и списанието за наука и техника ЕМИТЕР продолжува и оваа година https://emiter.com.mk/vesti/20065 При тоа е обезбедена групна претплата на електронското издание на ЕМИТЕР во која, покрај броевите од следната година, се вклучени и броевите од претходните 10 години (заклучно со 2013 година). Пристапот е овозможен...