Инфо сесија за заедничкиот повик на ИНОФЕИТ, Швајцарската програма ИМЕ и ФИТР за проценка на дигитална зрелост

Објавено: октомври 19, 2022

ИНОФЕИТ, Швајцарската програма ИМЕ и ФИТР Ве канат на инфо сесија во врска со тековниот повик за соработка со ИНОФЕИТ ДИХ и оценување на потенцијалите за подигнување на степенот на дигитална зрелост. Ќе бидат споделени детали за повикот, методологијата за проценка на дигитална зрелост, предностите од направена дијагностика како и мотивацијата за воведување зголемено ниво...