ITU Centre of Excellence elearning курс: „Wireless and Mobile Ultra-Broadband: LTE-A Pro, WLAN, and 5G NR”

Датум на настан: 19.11.2019

      19 ноември – 16 декември 2019   International Telecommunication Union (ITU) Centre of Excellence (CoE) на ФЕИТ во Скопје организира elearning курс на тема „Wireless and Mobile Ultra-Broadband: LTE-A Pro, WLAN, and 5G NR” од 19 ноември до 16 декември година, во рамките на ITU Centre of Excellence мрежата за регионот на...