Меморандум за соработка меѓу ФЕИТ и SRH Berlin University of Applied Sciences

Објавено: ноември 20, 2019

Размена на студенти и заедничка интернационална програма за едукација на странски студенти ќе понудат Факултетот за електротехника и информациски технологии при Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје и СРХ Берлин, Универзитет за применети науки (SRH Berlin). Ова е предвидено со, денес, потпишаниот Меморандум за соработка меѓу двете институции. Dual Study програмата на англиски јазик...