Повик за трудови – Осма студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој

Објавено: јули 31, 2020

     Повик за трудови – Осма студентска конференција за енергетска ефикасност и одржлив развој Повеќе информации на следниот линк: https://skeeor.feit.ukim.edu.mk/?page_id=2325&lang=mk...