INNO-SAE Денови за вмрежување

Објавено: февруари 13, 2023

На 17.02.2023 во амфитеатарот 40 на Факултетот за земјоделски науки и храна (ФЗНХ) и на 21.02.2023 во ИНОФЕИТ ќе се одржат денови за вмрежување од студентската програма Innovations in Smart Anything Everywhere (INNO-SAE) 2022/2023. Програмата е интегрален дел од активностите на новоформираниот ФЕИТ ФабЛаб, а е во ко-организација со Центарот за трансфер на технологии и...