Почеток на обука за Дигитален Маркетинг

Објавено: ноември 1, 2023

Во понеделник, 6.11.2023 започнува со обука нова група слушатели за обуката Дигитален Маркетинг во организција на Центарот за Доживотно Учење при ФЕИТ и ЕЦДЛ Македонија. Останати се уште неколку места, пријавување на e-mail:cdu@feit.ukim.edu.mk...