Интернационална online пракса за студенти (IDEA-EAST и DAAD)

Објавено: ноември 2, 2023

Во рамките на проектот IDEA -EAST од DAAD програмата на Германија во кој учествува и ФЕИТ се организира online обука (интернационална пракса) која е достапна и за студентите на ФЕИТ. Подолу има повеќе информации и детали за програмата на праксата, начинот на пријавување и роковите. Роковите за пријавување се кратки до 03.11.2023. Повеќе детали: The Idea East...