Graduate Programme December 2020 | Endava

Објавено: октомври 5, 2020

 

Започна пријавувањето за новата Graduate програма во Ендава Скопје.

Програмата ќе се одвива целосно онлајн, а овојпат има повеќе отворени места во Development, Testing, Applications Management и DevOps.

Подетални информации може да се најдат на следниот линк: https://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Skopje/Graduate-Programme

Адреса за контакт: RecruitmentSkopje@endava.com.