Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: ноември 15, 2019

  Македонски Телеком има потреба од студенти за обавување на платена пракса во повеќе Сектори/Служби од максимум една година со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот . Истите ќе бидат ангажиран за следниве активности: Сектор за регулативни и големопродажни прашања: Работа и одржување на интерконекциските договори, координација на бизнис и техничките аспекти на...

Оглас за пракса во Македонски Телеком

Рок на аплицирање до: 06.09.2019

Македонски  Телеком има потреба од студенти за обавување на платена пракса од максимум една година со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот. Истите ќе бидат ангажиран за следниве активности: 1) Практикантот што ќе работи на процесирање, поддршка на налози кон Мелон, во Неткрекер /САП: – распределба, доделување на налози на екипите – затварање...

Оглас за пракса во Ассеко СЕЕ

Објавено: јуни 28, 2019

Систем Инженер За време на летниот период Ассеко СЕЕ организира пракса за студенти од областа на системско инженерство и поддршка на ИТ системите. Праксата ќе трае еден месец, почнувајќи од 22.07.2019     Услови за учество на праксата : Да е редовен студент на некој од факултетите за информатички науки Да е во последните две години...

Студентска пракса во Микросам

Објавено: мај 29, 2019

За Микросам: Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 29-години Микросам има инсталирано над 240 производни линии во повеќе од 40 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и...