Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: октомври 6, 2020

Македонски Телеком има потреба од студенти за објавување на платена пракса во Сектор за регулативни и големопродажни прашања од максимум една година со полно работно време од 08:00 до 16:00 часот. Истите ќе бидат ангажирани за следниве активности: Сектор за регулативни и големопродажни прашања Учество и поддршка во преговори за интерконекција и пристап, координација на...

Graduate Programme December 2020 | Endava

Објавено: октомври 5, 2020

  Започна пријавувањето за новата Graduate програма во Ендава Скопје. Програмата ќе се одвива целосно онлајн, а овојпат има повеќе отворени места во Development, Testing, Applications Management и DevOps. Подетални информации може да се најдат на следниот линк: https://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Skopje/Graduate-Programme Адреса за контакт: RecruitmentSkopje@endava.com....

Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: септември 29, 2020

За Службата за Инфраструктура и технички инвентар која работи како дел од Секторот за Пристапни мрежи, во Областа на Главниот Директор за Техника и ИТ потребно е да се ангажираат практиканти. Овој практикант ќе биде ангажиран на поголем број на задачи за следниве цели: Дигитализација и средување на техничка документација Дигитализација на податоци потребни за...

Оглас за пракса во Solutionade

Објавено: јуни 25, 2020

Kомпанијата Solutionade од Скопје, фокусирана на Microsoft Dynamic 365/CRM, има потреба од практиканти. Бараме позитивни, мотивирани личности со желба за личен напредок и долгорочна соработка. Што можете да очекувате: – развивање на CRM модули со JavaScript и HTML – развивање на бизнис логика со .Net и C# – насока и менторство од искусни девелопери –...

Graduate Programme 2020 | Endava

Објавено: март 19, 2020

  Започна пријавувањето за новата Graduate програма во Ендава Скопје. Оваа година фокусот ќе биде на Java Full stack и Automation Testing. Подетални информации може да се најдат на следниот линк: https://careers.endava.com/en/Start-Your-Career/Skopje/Graduate-Programme Поради моменталната ситуација, и ние се прилагодивме на условите, па затоа тестирањата и интервјуата ќе бидат онлајн. Адреса за контакт: RecruitmentSkopje@endava.com....