Студентска пракса во Микросам

Објавено: мај 29, 2019

За Микросам: Микросам е светски-признат лидер во производство на Роботски и ЦНЦ машини за композитни производи (carbon fiber, glass fiber, etc.). Во 29-години Микросам има инсталирано над 240 производни линии во повеќе од 40 земји во светот, како Германија, САД, Русија, Јапонија, Кина, Индија, Израел и Кореа. Глобалните клиенти се водечки во авионска, вселенска, автомобилска, одбранбена и други индустрии, како и...

Оглас за вработување во Логинг Електроникс

Објавено: април 2, 2019

Логинг Електроникс бара eнергична и упорна личност која за изговори не знае, а има константа желба за напредување и усовршување преку учење од најдобрите светски специјалисти. Сакате да работите и стварате во Македонија. Придружете ни се! Повеќе за работната позиција позиција „ПРОДАЖЕН ИНЖЕНЕР ЗА МЕРНА ОПРЕМА” КАКО И ЗА условите и начинот на аплицирање ќе...

ЕВН – Идната генерација

Рок на аплицирање до: 15.04.2019

Од 2006 година вработуваме млади инженери кои донесуваат свежа и позитивна енергија во компанијата и обезбедуваат супериорна услуга кон нашите корисници. Електродистрибуција ДООЕЛ е компанија чија примарна дејност е дистрибуција на електрична енергија на територијата на целата држава. Најважната цел ни е сигурно и квалитетно снабдување на корисниците со електрична енергија. Компанијата е дел од...

Graduate програма во Ендава

Објавено: март 15, 2019

Во Endava започна аплицирањето за овогодинешната Graduate програма. Целна група на оваа програма се студенти кои се во четврта година од студиите или се пред дипломирање....

Пракса во ITCrowd

Објавено: март 15, 2019

Willing to develop your programming skills and become a Full Stack Software Engineer? Learn .NET, MS SQL and Angular from our best people in ITCrowd, working on a real-time projects! If you possess: – Basic software development knowledge (ASP.NET, MS SQL and/or Angular) – Understanding of the object oriented programming concepts – Some project you...

Пракса во ИТИС ДООЕЛ Скопје

Објавено: ноември 26, 2018

Објавено на 26.11.2018   INSTITUTE FOR TECHNICAL INSPECTION AND CERTIFICATION www.itis.com.mk Компанијата ИТИС ДООЕЛ Скопје е акредитирано инспекциско тело од ИАРМ за инспекција на електро енергетски постројки. Покрај инспекциските активности во Р. Македонија, се занимава и со теренски испитувања, надзор при фабрички испитувања и пуштање во работа на електроенергетска опрема на глобално ниво. ИТИС отвора...

Пракса во Македонски Телеком АД – Скопје

Објавено: октомври 18, 2018

За Службата за Инфраструктура и технички инвентар која работи како дел од Секторот за Пристапни мрежи, во Областа на Главниот Директор за Техника потребно е да се ангажира еден практикант. Овој практикант ќе биде ангажиран на поголем број на задачи за следниве цели: Средување на техничка документација и нејзина дигитализација Дигитализација на документација која се...

Оглас за вработување во АИТОНИКС АД Скопје

Рок на аплицирање до: 16.10.2018

Job position: Entry Level Network System Assistant Valid until: 16/10/2018 Who we are AITONIX is one of the largest ICT wholesale distribution and software design company that operates on the Macedonian market and the neighboring markets as well, including Albania, Kosovo and Bulgaria. Thanks to the business principles and quality services policy, we become a key factor in...