ИНОФЕИТ се стекна со статус на сертифициран ДИХ во рамките на европскиот CHANGE2TWIN проект

Последна измена: јуни 22, 2022

  ИНОФЕИТ ДИХ доби сертифициран статус во рамките на EU H2020 CHANGE2TWIN проектот за консултантски услуги на компании кои се стремат да воведат решенија на „дигитален близнак” во својата секојдневна работа. Концептот на „дигитален близнак” е еден од најголемите двигатели на промени во производствената индустрија овозможувајќи им на компаниите значително да ја зголемат својата глобална...