ЛЕОС2022

Објавено: јуни 23, 2022

На 24 и 25 јуни во Хотел Панорама во Крушево ќе се одржи конференцијата ЛЕОС2022 (Летен симпозиум за електроника и процесирање на сигнали 2022). Институтот за електроника оваа година ја организира оваа конференција во чест на тројца наши колеги кои одбележуваат 75 години живот и дело, тоа се проф. Софија Богданова, проф. Љупчо Пановски и...

Оглас за вработување во Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН

Објавено: јуни 23, 2022

Доколку имате желба да бидете дел од успешен тим и сакате да ги остварите своите амбиции и визија, доколку сте креативни, посветени, насочени кон постигнување резултати и размислувате долгорочно, станете дел од една од најуспешните компании во земјата Цементарница УСЈЕ АД Скопје ГРУПАЦИЈА ТИТАН објавува оглас за вработување на Планер за електро одржување Избраниот кандидат...