Список наградени студенти

Објавено: јуни 2, 2022

Список студенти по години кои во учебната 2020/2021 година заклучно со августовската испитна сесија постигнале вкупен просек 9 и над 9 Завршиле I студиска година со просек 9 и над 9 и освоиле најмалку 60 кредити Ред. бр. индекс Презиме Име СП кредити просек 1 79/2020 Павлеска Рената КСИАР 60 10,00 2 3/2020 Видановска Јана...

Повик за натпреварот Balkathon 3.0

Објавено: јуни 2, 2022

Во тек е пријавувањето на натпреварот „Balkathon 3.0“ за развивање на иновативни  дигитални решенија за современите проблеми. Регистрација за натпреварот е отворена до 16 Јуни 2022. Повеќе информации на следниот линк: https://www.rcc.int/balkathon/...