Конкурс за практикантска работа на ОКТА во соработка со ФЕИТ

Последна измена: април 25, 2024

  ОКТА најголемиот снабдувач на горива во земјата, објавува конкурс за практикантска работа во соработка со ФЕИТ   Услови за аплицирање: Студентот да биде 3-та или 4-та година на студии од прв циклус или студент од втор циклус студии. Студентот да има средно – високо познавање на англиски јазик. Студентот да  има  основно  познавање од ...