Оглас за платена практична работа во Go Net Communications – Скопје со можност за вработување

Објавено: мај 17, 2022

Телекомуникацискиот оператор Go Net нуди можност за стекнување на нови практични искуства во област на интернет технологија, VoIP, телекомуникациски мрежи и нивно администрирање. Сите заинтересирани можат да го испратат своето резиме на следнава е-меил адреса: info@go.net.mk...

ОТВОРЕН ДЕН НА ФЕИТ – Cofee@FEIT 2.0.

Објавено: мај 17, 2022

На 14.05.2022 година на нашиот факултет се оддржа Отворен ден 2022 година. Настанот беше организиран како неформално дружење на наставниот кадар, студентите и средношколците. Со организирање на овој Отворен ден, ФЕИТ на средношколците им ги  претстави можностите и условите за студирање, детално ги запозна со студиските програми како и тековните проекти на кои работат нашите...

Пријавување испити – втор циклус студии

Објавено: мај 17, 2022

Пријавување испити на втор циклус студии за јунската испитна сесија ќе се врши електронски, со користење на I Know системот, во периодот  од 20.5. до 3.6.2022 година, следејќи го Корисничкото упатство за студенти, дел 2.5. За сите пријавени испити, студентите задолжително треба да достават пополнети хартиени пријави  на самиот испит. Во пријавата  се внесуваат податоците за студентот, називот на предметот, предметниот...