Обука за сајбер безбедност

Објавено: март 7, 2023

Сертификати: ECDL и ФЕИТ Предавачи: наставно-научен и стручен кадар од ФЕИТ Цена: 11.000 денари на две рати. Пријавување на е-mail: cdu@feit.ukim.edu.mk Обуката за сајбер безбедност организирана од Центарот за доживотно учење при ФЕИТ во соработка со ECDL Македонија им овозможува на слушателите стекнување на вештини кои се однесуваат на безбедното користење на ИКТ во секојдневните работни...