Соопштение за новите студенти – втор уписен рок

Последна измена: септември 29, 2020

Запишувањето на новите студенти во вториот уписен рок на ФЕИТ ќе се спроведе на 25.9.2020 година на шалтерите на одделението за студентски прашања на ФЕИТ во период од 10:00 до 11:00 часот. На денот на доставување на документите, пожелно е да пристигнете 10 минути пред закажаниот термин во дворот на Факултетот, пред еден од двата...