Соопштение за новите студенти – прв уписен рок

Објавено: септември 7, 2020

Запишувањето на новите студенти во првиот уписен рок на ФЕИТ ќе се спроведе на 10.9. и 11.9.2020 година во просториите на ФЕИТ во период од 9:00 до 14:00 часот. Заради почитување на здравствените протоколи, за доставување на документите за упис секој кандидат задолжително треба да закаже термин преку следниов линк: https://e-kursevi.feit.ukim.edu.mk/mod/scheduler/view.php?id=11813 При најавувањето, во полето...

Конечна ранг листа – прв уписен рок 2020

Објавено: септември 7, 2020

Електроенергетика, автоматизација и обновливи извори на енергија (ЕАОИЕ) – Државна квота Електроенергетски системи (ЕЕС) – Државна квота Електроенергетика, управување и менаџмент (ЕЕУМ) – Државна квота Компјутерско системско инженерство, автоматика и роботика (КСИАР) – Државна квота Компјутерски технологии и инженерство (КТИ) – Државна квота Компјутерски технологии и инженерство (КТИ) – Факултетско образование Компјутерско хардверско инженерство и...