С О О П Ш Т Е Н И Е – eлектронски упис на зимски семестар во учебната 2020/2021 за студентите запишани по првпат во прва студиска година

Објавено: септември 26, 2020

РЕПУБЛИКА СЕВЕРНА МАКЕДОНИЈА Универзитет “Св. Кирил и Методиј” – Скопје Факултет за електротехника и информациски технологии Сите студенти запишани по првпат во прва студиска година (бруцоши) треба да извршат и електронско запишување на зимскиот семестар во учебната 2020/2021 год. во iKnow системот . Во упатството за студенти имате подетално објаснување околу електронското запишување на семестар...

Конкурс и квоти

Објавено: септември 26, 2020

    СТУДИСКИ ПРОГРАМИ   број на студенти   траење во   семестри   цена на студирање (во евра) Факултет за електротехника и информациски технологии (ул. „Руѓер Бошковиќ“ бр. 18) 250 2 1500 Безжични системи, сервиси и апликации 10 Комуникациски и информациски технологии 10 Вградливи микрокомпјутерски системи 10 Наменски компјутерски системи 10 Компјутерски мрежи – интернет...