СООПШТЕНИЕ за организирање подготвителна настава по математика и физика

Објавено: септември 12, 2020

Подготвителната настава по математика и физика ќе се одржи во периодот од 14.9.2020 до 26.9.2020 год.  Студентите се поделени во две групи (на крајот од поракава е распоредот на кандидатите по групи). Наставата ќе се одвива секој ден, освен недела, од 14.9.2020 до 26.9.2020 година по следниов распоред. Прва група Втора група Математика од 14.9.2020...