Отворен ден на ФЕИТ

Датум на настан: 06.05.2023

  Факултетот за електротехника и информациски технологии ги поканува сите средношколци и моментални студенти на Coffee@FEIT 3.0, на 6 мај, во дворот на техничкиот кампус!   Дружба со студенти и наставен кадар и запознавање со студиските програми на Факултетот  Музика  Кафе и храна   Board games ft. Goblin Games   Игри   EscapeLab тимски натпревар...