Промоција на дипломирани инженери и магистри 2023

Датум на настан: 19.06.2023

СООПШТЕНИЕ Промоцијата на студентите кои дипломирале и магистрирале во изминатата година ќе се одржи на 19.06.2023 година, во Филхармонија на РСМ во Скопје. Термините во кои треба да пристигнат дипломците и магистрите, согласно бројот на диплома, е според следниот распоред:   Диплома бр. Време I циклус 2949-2998 18:45 I циклус 2999–3050 19:00 I циклус 3051–3094...

Заверка на летен семестар во учебната 2022/2023 година – втор циклус

Објавено: мај 29, 2023

Заверката на летениот семестар во учебната 2022/2023 година за студентите од Втор циклус студии – магистерски студии ќе се врши на шалтерите на Одделението за студентски прашања во периодот: од 5. 6. до 14. 6. 2023 год. од 12:30 до 14:30 часот Потребни документи: Индекс (со впишани предмети); Образец A4 за заверување на семестар (со...