Огласи за работа во Ван Хоол Македонија дооел Илинден

Рок на аплицирање до: 28.04.2021

ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА објавува оглас за работа за 2 позиции, софтвер и системски инженер. Предност имаат кандидатите од ФЕИТ. Сите заинтересирани може да ги погледнат описите на: Vrabotuvanje.com – Софтвер инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден Vrabotuvanje.com – Системски инженер – Скопје – ВАН ХООЛ МАКЕДОНИЈА ДООЕЛ Илинден  ...

Електроничар-Програмер

Последна измена: јули 8, 2021

  Конкурс за Електроничар-Програмер Знаења и потребни вештини: Работа со Микроконтролери како Ардуино, Raspberry Pi, ESP 32, LoraWan, сензори, безжична комуникација Разбирање на блок дијаграми и шеми од електроника Познавање на C++, Python Работа со лемна станица Склопување на електронски уреди Познавање на Англиски јазик Клучни задачи и одговорности: Самостојно и совесно извршување на секоја...

Оглас за пракса во Exelerate

Објавено: март 31, 2021

  Бараме талентирани студенти кои би учествувале во нашата пролетна пракса со цел да ја започнат својата “IT” кариера. Како дел од оваа три месечна целосно платена пракса вие ќе бидете обучени во најмодерните технологии за web development како React, Firebase и Node.js. Ако сте заинтересирани може да дознаете повеќе за нашата пракса и да...

Оглас за вработување во Greenbridge

Објавено: март 29, 2021

SOFTWARE & DEVOPS ENGINEERS (Remote/Lithuania) Our client is a Lithuania-based IT services consultancy with over 14 years of experience in the field, and whose core offerings include custom development solutions, devops services and dedicated client support. They are interested in recruiting two [1 x .NET, 1 x DevOps] engineers who will work remotely from their...

Оглас за пракса во Македонски Телеком

Објавено: март 10, 2021

  Размислувате за професионален почеток на вашата кариера? Вклучете се во Smart Start програмата на Македонски Телеком. Учете од врвни експерти, споделувајте идеи и бидете дел од тимот којшто ја креира дигиталната иднина. На 16-ти март, вклучете се на WebEx настанот, во 10:00 часот, преку следниот линк: https://mktelekom.webex.com/mktelekom/onstage/g.php?MTID=e8c806c69b1201ee68bbf344253473131 лозинка: 1111 Дознајте што нуди Smart Start...