Оглас за вработување во Народна Банка

Објавено: март 14, 2022

Народна Банка објавува оглас за вработување на 6 извршители и тоа: 4 извршители на работното место „помлад програмер“ во Отсекот за програмирање, на определено време во траење од 2 години; 1 извршител на работното место „помлад организатор почетен степен“ во Отсекот за ИТ услуги, на определено време во траење од 1 година и 1 извршител...

Оглас за вработување во QtWinSoft

Објавено: март 4, 2022

Компанијата QtWinSoft од Скопје, има потреба за вработување на студенти од завршна година со или без работно искуство, кои што би сакале да научат и работат развој на C++ multiplatform. Desktop/Mobile/Embedded апликации со користење на cross-platform framework Qt/QML, во околина со реални проекти од следниве области: vehicle dashboard and infotainment, electrical vehicle, machine learning, medical...

Оглас за вработување во ИТИС дооел Скопје

Објавено: јануари 26, 2022

Компанијата ИТИС дооел Скопје има потреба од вработување дипломиран инженер по електротехника и информациски технологии од областа електроенергетика. ИТИС е акредитирано инспекциско тело од ИАРСМ за инспекција на електроенергетски постројки. ИТИС врши инспекциски активности, теренски испитувања, надзор при фабрички испитувања, пуштање во работа на електроенергетска опрема, монтажа на трансформатори и сл. Поради брзиот развој на...

Оглас за вработување во АТС Македонија

Последна измена: јануари 26, 2022

АТС објавува оглас за платена практична работа со можност за вработување. Работа на проекти во областа на индустриска автоматизација со користење на Web технологии во .Net 5, Angular 11, MSSQL, Azure, Docker. Повеќе информации можете да погледнете на следниот линк https://www.ats-global.com/job/junior-software-developer/ Заинтересираните може да аплицираат на огласот или испратете ни Ваше CV на info.MK@ats-global.com...

IT Operations and Support Engineer

Објавено: јануари 25, 2022

We are a diverse community of people, all working together to bring the best service possible to our customers. We are looking for talented individuals who want to work in an energetic, respectful, collaborative environment. With a wide array of jobs, internships, training and more, there are countless opportunities for you to grow your career...